Albania Guitar Festival

Follow Us
Facebook Instagram YouTube

Festivalet muzikore jane pjese e aktiviteteve artistike te qyteteve qe kane nje identitet kulturor, Albania Guitar Festival eshte nje aktivitet qe ka si qellim te perhape nje kulture dhe edukate muzikore per brezin e ri.

Close Bitnami banner
Bitnami