Attademo & Gramaglia

Follow Us
Facebook Instagram YouTube

Festivali mbledh artistë të rinj dhe u ofron një mundësi të mësojnë nga kitaristët me shkallë botërore. Gjithashtu u jep një mundësi të krijojnë lidhje dhe kontakte me njëri tjetrin, për të ardhmen.

Duke ftuar profesoret botërore të kitares, studentët do të kenë mundësinë e trajnimit në nivele shumë të larta në ambientet pranë tyre.

Një Masterclass përfshin një mësim individual 45 minuta të gjatë.

Close Bitnami banner
Bitnami